Rreth Nesh

Mobileri Tirana u themelua ne vitin 1993 dhe eshte nje nga kompanite me te medha ne tregtimin e mobiljeve. Ajo ofron nje game te gjere mobiljesh importi si dhe prodhime te vete fabrikes, duke qene me afer jush me ekspoziten prej 3000 m2 si dhe me nje system magazinimi prej 6000 m2 prej nga kryhet shperndarja ne te gjithe vendin.
Koha dhe eksperienca i kane treguar firmes se cilat jane nevojat reale te klienteve kundrejt produkteve : cilesi dhe dizenjo, duke realizuar keshtu cdo deshire te tyre.
Produktet tona shoqërohen në mënyrë integrale, me suportin dhe ndihmën që punonjësit tanë ju ofrojnë për çdo specifikim në lidhje me keto produkte, ndihmë e cila gjithashtu shtrihet edhe në sugjerimet që ofrohen nga një staf arkitektesh për arredimin e ambjenteve tuaja.
Na vizitoni ne showroomin tone, ne autostraden Tirane - Durres km 7, prane QTU, Qendra Henry.
Ju Mirepresim!

KATALOG NGJYRASH
oferte harmony 3+2+1+1
te gjitha ofertat